Making drømme for 20 år | 1999-2019
Indkøbskurv
Teambuilding for din virksomhed

Teambuilding for din virksomhed

Prisklasse: 599 kr - 599 kr  |  Oplevelser: 1
Leder du efter en måde at motivere, samt skabe et stærkere samarbejde og fællesskab mellem dine medarbejdere? Golden Moments leverer originale teambuilding oplevelser, der efterlader en mærkbar effekt hos de ansatte. Et teambuilding event er desuden en god måde hvorpå medarbejderne kan blive "rystet sammen" og opleve hinanden i helt andre kulisser end hvad de er vant til.
Hos Golden Moments har vi adskillige aktiviteter som henvender sig til virksomheder, så du skal blot vælge det teambuilding event som du synes passer netop til din virksomhed.

For at kunne levere et succesfyldt teambuilding event vil vi i konsultation med dig forstå målene for din virksomhed, samt de betingelser du har for eventet såsom sted, antal, dato og budget. Vi vil derefter bruge disse erfaringer til at sammenstøbe den helt rigtige teambuilding event for din virksomhed.

Vi tilbyder noget til alle virksomheder - ligemeget hvor stor/lille dine virksomhed er, og ligemeget hvor i landet I er placeret.

Vælg en af disse kategorier for at finde din perfekte oplevelse:

Ofte stillede spørgsmål
Her kan du finde hjælp på ting som udveksling og opgradere dine kuponer, leveringstider, hvilket bringer tilskuere, corporate salg og meget mere. Se Ofte stillede spørgsmål her

Trusted by
Erhvervshjælp
Chat med Steve om Teambuilding for din virksomhed.
Han har over 17 års erfaring i Danmark, og i europæiske B2B-løsninger. Han kan hjælpe dig med at omdanne dine mål til resultater.