Making drømme for 24 år | 1999-2023
Erhvervskunder Fået et gavekort?
EXPERIENCE HUNTERS

Golden Moments blev grundlagt i 1999 af to englændere, på baggrund af deres eventyrlyst, energi og beslutsomhed. De to herrer er Steve og Paul Cheatle, enæggede tvillinger, som voksede op med en stor passion og begejstring for hestevæddeløb.

I dag består Golden Moments af et stærkt team, som deler denne entusiasme for oplevelser. Uanset hvor i verden de befinder sig, er de kendt som Experience Hunters, der i fællesskab kæmper for at kunne tilbyde de mest spændende, eventyrlige og sjove oplevelser til dig eller dine nærmeste. Golden Moments tilbyder over 20000 oplevelser i over 3000 steder i 17 lande.

Golden Moments - de mest mindeværdige gaver du kan give!

TELEFON

Med hjælp fra vores venlige personale i vores kundeserviceafdeling, kan du nemt få den hjælp du behøver til rådgivning om en passende gaveidé eller besvaret andre spørgsmål.

ONLINE

Gennem vores hjemmeside kan du købe, bestille din oplevelse eller stille spørgsmål. Kig rundt på hjemmesiden og du vil blive overrasket over hvor mange forskellige oplevelser vi har!

PARTNERE

Mange andre virksomheder og organisationer benytter vores sortiment og serviceydelser, til at levere den allerbedste oplevelse til deres kunder verden over.

PÅ JOBBET

Med vores ekspertrådgivning og kreative incitament idéer anvendes Golden Moments' gavekort i dag af mange af verdens førende organisationer.
Kontakt os
Ofte stillede spørgsmål
Her kan du finde hjælp på ting som udveksling og opgradere dine kuponer, leveringstider, hvilket bringer tilskuere, corporate salg og meget mere. Se Ofte stillede spørgsmål her

Trusted by
live-Help
Hej Jeg er Emma, Er du har problemer med at finde det, du leder efter?..