Making drømme for 24 år | 1999-2023
Erhvervskunder Fået et gavekort?

Vi lytter. Vi innovere. Vi leverer.

Her hos Golden Moments kan vi give dig en række virksomhedspakker designet til at påvirke dit forhold til dine medarbejdere positivt, samt forbedre din kundebase og nå dine forretningsmål.

Uanset om du ønsker at inkorporere en belønnings- og anerkendelsesordning for dit personale eller for dine kunder, kan vi hjælpe din virksomhed med at finde de bedste incitamentsløsninger, der leverer mest for din virksomhed. Incitamenter din arbejdsstyrke og udvikle en kraftfuld, men alligevel nem at implementere, medarbejderbelønningsplan for at anerkende dine medarbejdere og holde dem motiverede.

Uanset om du ønsker at belønne dit team for at nå salgsmål, priser for lang service, jubilæer eller som konkurrencevindere, kan vi tilbyde den ideelle personalebelønningsordning til din virksomhed.

Hvordan vil medarbejderbelønninger gavne min virksomhed?

# Boost arbejdspladskulturen
# Øg produktiviteten på arbejdet
# Øg personalemoralen
# Bedre engagement med medarbejderne
# Fasthold toptalent
# Indgyd en følelse af formål

Golden Moments kan organisere den daglige drift og administration af langtidsbelønninger, personalegoder og forskellige andre belønnings- og anerkendelsesordninger, som du måske ønsker at implementere for at vokse din virksomhed. Vi kan tilbyde en række incitamentsløsninger for medarbejdere, herunder:

> julegaver
> Pointbelønningsplatform
> Kanalincitamenter
> Incitamentsrejser
> Teambuilding
> Videnspriser

Med aktiviteter i 17 lande over hele Europa og resten af verden handler vi alle om at 'opmuntre til handlinger' for at forbedre din virksomhed. For arbejdsgivere kan vi levere præstationsforbedringer, for salgsteam stimulerer vi motivation for at få dem til at overgå målene, for mærker og bureauer hjælper vi dig med at sælge flere produkter og tjenester.

Vi har med succes været i stand til at hjælpe en lang række blue chip-virksomheder, herunder: Kellogg's, Ogilvy, Budweiser, American Express, Bodyform, SAP, Microsoft, Fedex, Publicis, ING, Footlocker, AEG, HP, ASDA, IBM ... og mange flere tilfredse kunder.

Vores etablerede medarbejderbelønningsplatform, Work Honours giver dig mulighed for at sætte dine virksomhedsmål, automatisere belønninger og holde din virksomhed i gang, alt sammen på én revolutionerende platform.
Se, hvordan Work Honors kan gavne din virksomhed her ...

Hvis du leder efter komplet præmieindsamling og opfyldelsesstyring, tilbyder vores søsterselskab Prize Professionals præmieopfyldelse, specialistvinderhåndtering, kundesupport, kampagneideer og end-to-end-styring som et partnerbureau til din næste incitamentskampagne.
For mere information om nogen af de forbedrede tjenester beskrevet ovenfor, besøg venligst Prize Professionals her ...

Alternativt kan du ringe til vores virksomhedsteam i dag på +44 (0) 2393 877130 eller e-maile os på corporate@goldenmoments.com for at diskutere, hvordan du kan introducere et vellykket belønning- og anerkendelsesprogram med Golden Moments!


9
måneder
Voucher valid for : 9 måneder
FREE exchangeable, open-dated vouchers
Instant email voucher
Delivered to your inbox 24 hours a day
Unique gift packaging
Learn more about our packaging options

Check out our range of corporate services

Ofte stillede spørgsmål
Her kan du finde hjælp på ting som udveksling og opgradere dine kuponer, leveringstider, hvilket bringer tilskuere, corporate salg og meget mere. Se Ofte stillede spørgsmål her

Trusted by
live-Help
Hej Jeg er Emma, Er du har problemer med at finde det, du leder efter?..